SiOL.net
|
petek, 10. maj 2019 ob 13:15 |
Pomlad se vsekakor pozna tudi na naših krožnikih – s svežimi sestavinami in raznolikimi okusi, ki bodo popolnoma prevzeli naše brbončice in nam pričarali prvovrstno kulinarično doživetje...
|
|
Dnevnik
|
torek, 30. april 2019 ob 20:40 |
Hrvaška Podravka Grupa, ki ima v lasti tudi družbo Žito, je v prvih treh mesecih leta ustvarila rekordnih 80,1 milijona kun (nekaj manj kot 11 milijonov evrov) čistega dobička, kar je 14,8 odstotka več kot v enakem obdobju lani, je podjetje objavilo...
|
|
Demokracija
|
ponedeljek, 29. april 2019 ob 09:11 |
Že nekajkrat smo pisali o tem, da se “halal virus” vse bolj širi v prehrambeni industriji tudi v Sloveniji. Kot je znano, muslimani v skladu s...
|
|
Nova24TV
|
nedelja, 28. april 2019 ob 23:45 |
Že nekajkrat smo pisali o tem, da se “halal virus” vse bolj širi v prehrambeni industriji tudi v Sloveniji. Kot je znano, muslimani v skladu s svojo vero ne smejo uživati alkohola in svinjine, prav tako pa tudi ne jedi brez oznake halal, torej tistih jedi, ki vsebujejo svinjino ali izdelke...
|
|
Svet 24
|
petek, 26. april 2019 ob 21:26 |
Kakovosten zajtrk naj bi vseboval kos polnozrnatega kruha, rezino manj mastnega sira ali mlečno proseno kašo oziroma polento ter sezonsko zelenjavo ali sadje.
|
|
Slovenske novice
|
petek, 26. april 2019 ob 15:02 |
Žitne, sadne in druge energijske ploščice so v zadnjih letih preplavile tržišče. Praviloma so njihova osnova žitarice, suho sadje, oreški,
|
|
Dnevnik
|
petek, 19. april 2019 ob 12:38 |
Domačo orehovo potico, tako kot so jo pripravljale že vaše (pra)prababice, boste na trgovskih policah v Sloveniji zelo težko našli, so pred veliko nočjo, ko tradicionalno uživamo to sladico, posvarili na Zvezi potrošnikov Slovenije. Če želite potico...
|
|
|
|
<< Začetek < Nazaj 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 Naprej > Konec >>
|